You are not logged in.

1

Wednesday, September 22nd 2010, 2:42pm

Malaysia

For all Malaysian speaking players. :dragon:

2

Wednesday, September 29th 2010, 5:44pm

Salam,
Harap semua pemain dari Malaysia tinggalkan nota di sini. Nak tau jugak ada berapa ramai yang aktif:))

3

Wednesday, September 29th 2010, 11:45pm

lootp dari Johor

4

Friday, October 1st 2010, 1:35pm

Ulu Klang, Selangor

5

Saturday, October 16th 2010, 8:39am

aku pun..aik takkan ni jer...ni kalau semua join satu race bagus ni

6

Saturday, October 16th 2010, 8:48am

kawan pun sama Melaka kuikuikui....mana2 human pernah kenal aku minta maap ye hehehehe

7

Sunday, October 17th 2010, 3:06pm

Quoted from "Dark Cloud;9138"

kawan pun sama Melaka

xkn ni je orang kita?

8

Monday, October 18th 2010, 5:40pm

Wah, Malaysia boleh!!~~~~

9

Tuesday, October 19th 2010, 7:19pm

majority human ni..cloud..kita je la jadi geng kat magside..

10

Saturday, October 23rd 2010, 8:42am

rasa ganjil pulak kalau chat dgn player malaysia kat game guna melayu kan? haha. dah biasa sgt chat dlm bi.

11

Tuesday, October 26th 2010, 3:30am

uiks..
sikit gile..
papepun ak dr selangor

12

Wednesday, February 23rd 2011, 10:56pm

alamak....mana lagi ni takkan ni je, cis betui la..aku tau ada lagi yang malaysian.

13

Friday, December 23rd 2011, 2:39am

Mana la diaorang menyorok ni:(

14

Wednesday, March 28th 2012, 2:44pm

Kui Kui .. nyorok lagi bagus :lol:

Posts: 243

Location: Malaysia

Occupation: Free person

  • Send private message

15

Wednesday, April 27th 2016, 5:42pm

Hah, mari aq rasmikan post setelah 4 tahun orang malaysia tak post kat sini :thumbup:


Sabah

17

Friday, June 2nd 2017, 12:42pm

ap khabar semua

Posts: 243

Location: Malaysia

Occupation: Free person

  • Send private message

18

Saturday, April 21st 2018, 9:40pm

Ada seekor anak tupai