You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Legend: Legacy of the Dragons Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Wednesday, September 22nd 2010, 2:42pm

Malaysia

For all Malaysian speaking players. :dragon:

2

Wednesday, September 29th 2010, 5:44pm

Salam,
Harap semua pemain dari Malaysia tinggalkan nota di sini. Nak tau jugak ada berapa ramai yang aktif:))

3

Wednesday, September 29th 2010, 11:45pm

lootp dari Johor

4

Friday, October 1st 2010, 1:35pm

Ulu Klang, Selangor

5

Saturday, October 16th 2010, 8:39am

aku pun..aik takkan ni jer...ni kalau semua join satu race bagus ni

6

Saturday, October 16th 2010, 8:48am

kawan pun sama Melaka kuikuikui....mana2 human pernah kenal aku minta maap ye hehehehe

7

Sunday, October 17th 2010, 3:06pm

Quoted from "Dark Cloud;9138"

kawan pun sama Melaka

xkn ni je orang kita?

8

Monday, October 18th 2010, 5:40pm

Wah, Malaysia boleh!!~~~~

9

Tuesday, October 19th 2010, 7:19pm

majority human ni..cloud..kita je la jadi geng kat magside..

10

Saturday, October 23rd 2010, 8:42am

rasa ganjil pulak kalau chat dgn player malaysia kat game guna melayu kan? haha. dah biasa sgt chat dlm bi.

11

Tuesday, October 26th 2010, 3:30am

uiks..
sikit gile..
papepun ak dr selangor

12

Wednesday, February 23rd 2011, 10:56pm

alamak....mana lagi ni takkan ni je, cis betui la..aku tau ada lagi yang malaysian.

13

Friday, December 23rd 2011, 2:39am

Mana la diaorang menyorok ni:(

14

Wednesday, March 28th 2012, 2:44pm

Kui Kui .. nyorok lagi bagus :lol:

Posts: 243

Location: Malaysia

Occupation: Free person

  • Send private message

15

Wednesday, April 27th 2016, 5:42pm

Hah, mari aq rasmikan post setelah 4 tahun orang malaysia tak post kat sini :thumbup:


Sabah

17

Friday, June 2nd 2017, 12:42pm

ap khabar semua

Posts: 243

Location: Malaysia

Occupation: Free person

  • Send private message

18

Saturday, April 21st 2018, 9:40pm

Ada seekor anak tupai