You are not logged in.

361

Friday, October 16th 2015, 10:17pm

Bişey kafama takıldı euro 3 tl iyi güzel de ben innial karta 100 tl atıcam 30 pırlanta alıcam mesela innial kart geçiyomu onu bilen varmı ?
Bildiğim kadarıyla hayır,bununla ilgili son haberde MangırKart'ın geçerli olduğu yazıyordu,ayrıca oyun içerisinden pırlanta alma işlemiyle bakabilirsin,hangi kartları kullanarak alabileceğin orada gözüküyor :cool:
May the force be equal to mass times acceleration :teacher:

362

Friday, October 16th 2015, 10:26pm

peki paysafe card epin alsam o geçerli oluyor dimi ?

363

Saturday, October 17th 2015, 7:10am

peki paysafe card epin alsam o geçerli oluyor dimi ?
olması gerek :music:
May the force be equal to mass times acceleration :teacher:

Occupation: Ankara

• Send private message

364

Monday, October 19th 2015, 1:22pm

Yeni olayı bi açıklar mısınız bilenler ?
Always better :beer:

365

Tuesday, October 20th 2015, 10:35am

8. yıldönümü şenliği hakkında açıklama

Arkadaşlar bu etkinliğin mantığı aslında çok basit , öncelikle ekranınızın sol tarafındaki 8 simgesine tıklıyorsunuz

buradan hergün yapabileceğiniz ve size legendary eight year token kazandıracak çeşitli görevler alabilirsiniz

bu görevlerin içinde sarı renk olan bir görev var bu görevi mutlaka hergün yapın size hergün 50 adet legendary token ve yanındada premium iksirler ve çeşitli hediyeler verecek , bu günlük görevleri 19 ekim-25 ekim tarihleri arasında sürekli yapabilirsiniz

şu an daylight square den city faire girerseniz orada curiosities shop var orada bu legendary tokenlerle alışveriş yapabilirsiniz

etkinlik sonunda bir çekiliş yapılacak ve çeşitli hediyeler dağıtlacak , bu çekilişe katılmak için elinizde çekiliş bileti olması lazım bu bileti sarı renk günlük görevleri hergün yaparak 25 ekimdeki görev sonunda kazanabilir veya curiosities shoptan legendary token karşılığı alabilirsiniz

bunun yanında yaptığınız dövüşler sonrası ve kestiğniz yaratıklardan şansınıza bağlı olarak bakır gümüş ve altın sikkeler elde edebilir bunları paraya çevirebilirsiniz ayrıca 1 gün ömürlü oldukça güçlü ejder miğferleride yaratıklardan düşüyor

altın sikkeler miğferler

son olarak hergün 8 simgesine tıklayıp power of festive şıkkından günlük efekt almayı unutmayın hergün aldığınız efekt bir öncekinden daha güçlü olacak

efektler

etkinlik süresi boyunca baurwill vilayetinde hediye mağazasında değişik hediyelerde satışta olacak

HERKESE İYİ EĞLENCELER

Occupation: Seaman / works in ship 2nd engineer

• Send private message

366

Tuesday, October 20th 2015, 10:41am

saolasın kanka açıklama için :)) :kiss2:
If not now , when :?:

367

Monday, October 26th 2015, 6:51pm

Yeni etkinliği detaylı olarak açıklayabilecek varmı ?

369

Wednesday, October 28th 2015, 4:42pm

paylaşmak istedim.

Profillerdeki Region kısmına (profilden açınca i am from diye olan kısım) istediğiniz, kafanıza göre bölge seçmeyin arkadaşlar. Bazen dikkat ediliyor sıkıntı çıkmasın.

Örneğin:Türkiye'de yaşıyorsanız Turkey'i seçin ya da hiç seçmeyin içinde Turk geçiyor diye Turks and Caicos Island'ı seçmeyin

370

Wednesday, November 4th 2015, 12:09am

beyler eskiden türkçe client vardı onu kullanarak buraya giriş yapma şansı yada oyunu tr ye çevirme şansı varmı haritalarda nereye gidecegimi şaşıyorum

371

Wednesday, November 4th 2015, 11:32am

beyler eskiden türkçe client vardı onu kullanarak buraya giriş yapma şansı yada oyunu tr ye çevirme şansı varmı haritalarda nereye gidecegimi şaşıyorum

oyunun TR iile artık alakası kalmadı her şey ingilizce ama şunu kullanabilirsin.

http://i.hizliresim.com/B4NyRv.jpg

kırmızıyla işaretlediklerime tıklarsan eğer küçük haritada bölge değiştirebiliyorsun.Böylece gideceğin yeri bilmen yetiyor onlara tıklayarak geçersin bölgeler arasında.bölgenin ingilizce adını bilmene gerek yok

372

Wednesday, November 4th 2015, 2:53pm

bildiğim kadarıyla türkiye sunucusu açılmadığı sürece oyunu bu şekilde oynamak zorundasn alışman lazım sadece

373

Wednesday, November 4th 2015, 3:20pm

az cok biliyorum asıl hesap aktarılmadıgı için gizemli kuzey set 9 parça 200 a ve bi okadar şey çöpe gitti 0 dan kasmakta dil yabancı olunca zor

374

Saturday, November 7th 2015, 12:13pm

yardım edin hesaba bayagıdır girmiyordum girdigimde 1 lvl görevlerin hiçbiri yok görevlerden biri şehre 3 kere ısınlanma bişeysi veriyordu o yok napabilrim

375

Sunday, November 8th 2015, 7:49am

yardım edin hesaba bayagıdır girmiyordum girdigimde 1 lvl görevlerin hiçbiri yok görevlerden biri şehre 3 kere ısınlanma bişeysi veriyordu o yok napabilrim
Güncellemelerle ilk seviyelerdeki hemen hemen bütün görevler değişti yok olmaları normal senin karakterinle ilgili birşey değil. ama bu mesajı yazdığında karakterin 1 level ise (şuan 3 gözüküyor ilk cümleyi ona göre yazdım) yani karakterin 1 yılı aşkındır 1. seviyede kaldıysa bugta kalmıştır kendine yeni bir karakter açıp oyuna başlaman gerekiyor.

376

Sunday, November 8th 2015, 7:49am

Güncellemelerle ilk seviyelerdeki hemen hemen bütün görevler değişti yok olmaları normal senin karakterinle ilgili birşey değil. ama bu mesajı yazdığında karakterin 1 level ise (şuan 3 gözüküyor ilk cümleyi ona göre yazdım) yani karakterin 1 yılı aşkındır 1. seviyede kaldıysa bugta kalmıştır kendine yeni bir karakter açıp oyuna başlaman gerekiyor.

377

Wednesday, November 11th 2015, 7:57pm

1 euro 3 lira iken 1 pırlantanın 7 lira olması ççok saçma deilmi sizce

378

Wednesday, November 11th 2015, 9:02pm

beyler buraya iyi bakın yeni gördüm bilgisi olan varmı

http://www.dwar.gen.tr/

379

Wednesday, November 11th 2015, 9:10pm

bende aşagı yukarı 7 yıldır oynuyorum bu adam ne diyor bilen varmı eskilerden dogru ise büyük bi oyun dönmüş zamanında

380

Saturday, November 14th 2015, 12:04pm

-Elif- ve Assortie
http://warofdragons.com/user_info.php?nick=-Elif-
http://warofdragons.com/user_info.php?nick=Assortie
''he is not active anymore , ı want to divorce please''