Dear visitor, welcome to Legend: Legacy of the Dragons Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
girer girmez seni bir mağazaya sokuyor,o mağazadan herhangi bir iksiri alacaksın,iksiri aldığın anda o iksirde bahsedilen yaratığa dönüşeceksin (örneğin: Troll,Arboslam,Warlock vb.)yeni savaşalanını nasıl oynayacağız ya? bi kere gireyim dedim girdim de çıplak oldum direk çıktım napmam lazım anlamadım ki açıklama da yok bi yerde
Her yaratığın kendi özelliği var,dövüşlerde rakibini yenerek takımına 1 puan kazandırırsın,en çok puanı toplayan veya rakiplerin merkezindeki Altar'ın altında bulunan sunağı yok ederek dövüş alanını kazanırsın (yok etmek için tıkladığında sana saldıran 3 ruhu birden yenmelisin,ruhları yenmek zor olduğu için yardıma ihtiyacın olacak,başkaları dövüşe katılabilir,o açıdan takım arkadaşların ve rakipler de dövüşe dahil olabilirler.)
It's better to be silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt. What's even better is to weaponize your words to destroy anyone who dares challenge you.
Önerim muhafızların Ekonomi birimine bildirmen olur ancak gördüğün herhangi bir muhafıza da bildirebilirsin.selam arkadaşlar, bir arkadaşımdan ödünç item alacagım daha sonra iade edeceğim nereye bildirmemiz lazım yardımcı olacak varsa sevinirim . şimdiden teşekkürler iyi oyunlar.
Eşyayı ödünç alacağın süreyi (10 günü geçmemek şartıyla) de belirtmeni öneririm.
Onun dışında dikkat etmen gereken şey ise şayet o arkadaşınla en az bir defa dahi olsa aynı bilgisayardan bağlandıysanız bu ödünç alma işini unutman gerekli.
Muhafızlar hanlığının linki.
It's better to be silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt. What's even better is to weaponize your words to destroy anyone who dares challenge you.
Karanlığın Kontrolü Altındaki Feo
Bu seferki olayda ufak bir değişiklik var arkadaşlar, ana görevi bitirdiğinizde size bir makine veriyor eğer makineyi kullanırsanız random bir miktar tohum alıyorsunuz ve ayrıca tohum toplamınızı 1 saatliğine engelliyor o yüzden oyundan çıkarken veya bilgisayar başında olamayacakken basabilirsiniz.
Bu seferki olayda ufak bir değişiklik var arkadaşlar, ana görevi bitirdiğinizde size bir makine veriyor eğer makineyi kullanırsanız random bir miktar tohum alıyorsunuz ve ayrıca tohum toplamınızı 1 saatliğine engelliyor o yüzden oyundan çıkarken veya bilgisayar başında olamayacakken basabilirsiniz.
b une ya 2 saat gıremedım oyuna
bugun 2 saat boyunca 2 kes oyunu sılıp gerı yukledım
bu ne bugun ne rezalet bugun 2 saat oyuna gıremedım tencerenın dıbı tutttu o nu bırak gırıp de kesım atamıyorum noluyo oyuna bana cevap yazarmısınızz..hayır maden bısey verıyorsunuz o gun hatalardan oyunu uzaklastırın yada caresını bulun yenı bırsey gelse hemen oyunda bı donma bı yavaslama sadece bende degıl ya sabır cekmekten sıneye cekmekten bılmıyorum baska bırsey soylenebılrmı bılmıyorum ...
bu ne bugun ne rezalet bugun 2 saat oyuna gıremedım tencerenın dıbı tutttu o nu bırak gırıp de kesım atamıyorum noluyo oyuna bana cevap yazarmısınızz..hayır maden bısey verıyorsunuz o gun hatalardan oyunu uzaklastırın yada caresını bulun yenı bırsey gelse hemen oyunda bı donma bı yavaslama sadece bende degıl ya sabır cekmekten sıneye cekmekten bılmıyorum baska bırsey soylenebılrmı bılmıyorum ...
Hayırlı Ramazanlar arkadaşlar. Umarım küslerin barışacağı,herkesin bireysel ve toplumsal huzur içinde geçireceği bir ay olur.
Hatırladığım kadarıyla dokungaçlar 1. seviye,saldırdığında senin seviyene göre güçleniyor ancak seviyesinin de bu doğrultuda oynadığını sanmıyorum.Herkese merhaba ben evil seeds olayının ikinci aşaması olan dokunaçların bana exp verip vermeyeceğini öğrenmek istiyorum hatırlayan biri cevaplasın şimdiden teşekkürler
Bende öyle düşünüyorum tıpkı mayıs eventindeki korvus gibi sadece bana göre güçleniyorHatırladığım kadarıyla dokungaçlar 1. seviye,saldırdığında senin seviyene göre güçleniyor ancak seviyesinin de bu doğrultuda oynadığını sanmıyorum.Herkese merhaba ben evil seeds olayının ikinci aşaması olan dokunaçların bana exp verip vermeyeceğini öğrenmek istiyorum hatırlayan biri cevaplasın şimdiden teşekkürler